OKTATÁSI PROGRAM

Modern Sport Akadémia > OKTATÁSI PROGRAM

Első a tanulás!

Rendszeresen ellenőrizzük a gyerekek tanulmányi eredményét és folyamatosan egyeztetjük az iskolai pedagógusokkal a gyerekek fejlődését, magatartását és szorgalmát. Tapasztalatunk, hogy a sport és a sportban elért sikerélmények segítik az iskolai munkát, koncentrációt.

Azon tanítványaink, akik az edzéseken mutatott teljesítményük alapján kiemelkedőek, csak akkor vehetnek részt versenyeken, ha a tanulmányi eredményük is megfelelő, így ösztönözve Őket az iskolai eredményeik javítására.

Az iskolában nehezen kezelhető, túl aktív, vagy koncentrációs problémákkal küzdő gyerekeinket kiemelt figyelemmel kísérik oktatóink.

Modern Sport Akadémia

Alapító tagjaink: Kiss Gergely (3X Olimpiai BAJNOK), Nagy Viktor (Világbajnok) és Decker Ádám (Világbajnok) azzal a céllal hozta létre egyesületünket, hogy magas szakmai- és minőségi követelményeknek megfelelő, mindenki számára elérhető sportolási lehetőséget nyújtson.

Kiváló edzőkkel, igényes környezetben és teljes körű szolgáltatással várjuk sportolni, mozogni vágyó ifjakat, hogy az egészséges életmód és a „helyes példa” megismerése mellett akár élsportoló is válhasson belőlük.

Úszásoktatás

Szakképzett oktatóinkat gyerekek egyéni tudásszintjének megfelelően tartják az edzéseket ügyelve arra, hogy a kezdetekben a víz és a sport szeretet alakuljon ki a gyerekekben.

Úszni mindenkinek tudni kell, de nem mindenkiből lesz versenyző.

Ettől függetlenül folyamatosan figyeljük a tehetségeket és számukra felkínáljuk a profi versenysport lehetőségét egyesületünk színeiben.

A kis- és nagyiskolások úszásoktatását, szállítását és a tanulószobát a szülők és a gyerekek egyéni igényei szerint alakítjuk ki.

Vízilabda előkészítő

A már úszni tudó gyerekeket különböző csoportok szerint várjuk uszodáinkba. Azok a gyerekek, akiknek eltökélt szándékuk, hogy profi vízilabdások legyenek, vagy azok, akik szeretnék kipróbálni magukat az uszodai életben és élvezni ezt a kiváló labdajátékot, vagy csak azokat, akik barátokra és szórakozásra vágynak, mind megtalálják a helyet nálunk.

Egykor vízilabdázó, több éves edzői múltra visszatekintő edzőink és a szakmai irányítást végző, három kimagasló sportsikert elért alapítónk garancia a minőségi képzésre. Emellett szeretnénk mindenkivel megszerettetni a vízilabdázást, ami az elmúlt 15 évben Magyarország sikersportága.