Edzőink

Edzői bemutatkozók

Szilvi néni, Kezdő, Haladó csoportok:

Szeretettel köszöntök minden Szülőt és Gyermeket! Derts Szilvia vagyok, a Modern Sportakadémia SE és a MATE-GEAC-MSA oktatási koordinátora, edzője.

2008-ban, a TF-en végeztem el a babaúszó- és úszóoktatói okj-s tanfolyamot.
2009. júniusa óta oktatok babaúszást, 2013 óta pedig úszást nagyobb gyerekek számára.
2020-ban a vízilabda edzőit, 2021-ben pedig elvégeztem az úszóedzői tanfolyamot is.
2013 óta a Modern Sportakadémia SE edzője és oktatási koordinátora vagyok, illetve az Angyalföldi Sportiskola DSE-ben úszásoktatás mellett besegítettem a vízilabda előkészítőbe, 2021 óta pedig a MATE-GEAC-MSA színeiben „játszom”, ahol a koordinálás mellett a kezdő és haladó csoport gyerekeit oktatom, készítem fel őket a vízilabdás életre.

Gyerekközpontú vagyok, ugyanakkor szigorú is. Az uszoda, a víz veszélyes közeg, így a szigorra duplán szükség van, ahogy a szeretetre is. Jó érzés látni az örömöt a gyermekek szemében, mikor edzésre jönnek, még nagyobb öröm a fejlődésüket látni.

Gödöllőn 2021. októberében kezdtük el pályafutásunkat. A cca 4 hónap alatt is már sokat fejlődtek a gyerekek. Minden kezdet nehéz, és még nagyon sok munka áll előttünk, de bízom benne, hogy ilyen jó csapattal, csapatban jó úton haladunk.”

Marcsi néni, Középhaladó csoport:

Ábrahám Andrásné Marika néni vagyok. A megalakult MATE-GEAC vízilabda szakosztályban egy megtisztelő szakmai feladatot kaptam: hozzásegíthetem a gyerekeket a vízilabda játék magasszintű űzéséhez szükséges kiváló úszástudás eléréséhez.
1978-ban végeztem a Testnevelési Egyetemen. Végzettségem középiskolai testnevelő tanár, úszóedző.
Pályám kezdetén a zuglói Tanuszodába kerültem. Testnevelőtanár, úszóedzőként feladatom volt a kerületi gyermekek kötelező úszásoktatásának megszervezése, koordinálása és oktatása, ezért a Zugló Közoktatásáért kitüntetésben és Zugló Sportjáért Díjban részesültem.
Közel három évtized ott töltött idő után a Tanuszodát lebontották, így a zuglói Munkácsy Mihály Általános Iskolába helyezkedtem el testnevelőként. Ott számos országos sportversenyre készítettem fel a tanítványaimat. Az úszástól sem váltam meg, mert folyamatosan vezettem tanfolyamokat és nyári úszótáborokat. Szaktanácsadó és mester tanárként mentem nyugdíjba.
Nyugdíjba vonulásom alkalmából az EMMI által A Pedagógus Szolgálati Emlékérem elismerésben részesültem.
Jelenleg nyugdíjas óraadó tanárként a zuglói Hajós Alfréd Magyar Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában tanítok testnevelést. A jó sorsom ismét az uszoda felé terelt, mert itt kaptam újra lehetőséget az úszás oktatására ebben a gyönyörű létesítményben.
Boldog és hálás vagyok, hogy a Kiss Gergő által vezetett magas szakmai munkát végző csapatba bekerülhettem és munkámmal hozzájárulhatok a MATE-GEAC vízilabdaszakosztály szakmai sikerének megalapozásához.
Tanári pályám során mindig szem előtt tartottam, hogy a rám bízott gyermekek magas szintű oktató-nevelő munkában részesüljenek, hogy elnyerjem feltétlen bizalmukat, amit úszástanulásnál nagyon fontosnak tartok. Szeretném elérni, hogy a tanulók örömmel, jó érzéssel jöjjenek az edzésekre, motiváltak legyenek és örömforrássá váljon számukra az úszás.

Tündi néni, Kezdő, Haladó csoport:

Pótháné Geier Tünde (Tündi néni) vagyok. 1995-ben végeztem az Eszterházi Károly Tanárképző Főiskola biológia-testnevelés szakán, majd 2004-ben diplomát szereztem a Semmelweis Egyetem Testnevelés és Sporttudományi karán gyógytestnevelő tanárként.
20 éves koromig atletizáltam, főiskolásként pedig úszóedzésekre jártam, a diplomával segédedzői képesítést szereztem. Kezdő testnevelőként szinte azonnal belemerültem az úszásoktatás rejtelmeibe, hiszen olyan általános iskolába kerültem tanítani, amelynek saját tanuszodája volt, így az elméleti tudásomat gyakorlatban is ki tudtam próbálni, amit az évek során igyekeztem elmélyíteni.
2006-ban a harmadik gyermekem megszületése után délutánonként a gödöllői F.U.T. Alapítványnál kezdtem el dolgozni ahol gyógyúszást tartottam. Közben a veresegyházi CSombiUszi csapatába is bekerültem, ahol heti rendszerességgel oktattam úszást, valamint nyári úszótáborokban dolgoztam. Később csatlakoztam a Gödöllőn megalakult GyusziUszi Egyesülethez.
Az új uszoda megépülésével lehetőséget kaptam arra, hogy a MATE-GEAC-MSA csapatában folytathassam oktatói tevékenységemet, ahol kezdő, középhaladó és haladó szinten igyekszem megtanítani a gyerekeknek a különböző úszásnemek helyes technikáját, ezáltal igyekszem segíteni a vízilabda edzők munkáját remélve, hogy a jövőben sok új tehetséges vízilabdás gyermek kerül ki a kezeink közül.
Mindemellett vallom, hogy a gyermek nem csak „nyersanyag”, hanem érző lelkű kisember, a maga korosztályára jellemző különböző problémákkal, küzdelmekkel, ezért pedagógusként igyekszem az oktatás alatt ezekre is tekintettel lenni. Nem hiszek a kollektív nevelés sikerében, csak abban, hogy a pedagógus gyermekeket nevelhet, aminek eredményeképpen a gyermekek ráébrednek a közösség, az együtt munkálkodás jótékony voltára.

„A csapatban nincs olyan, hogy “én”, a csapat győzelmének viszont része.” (Michael Jeffrey Jordan)

Gábor, 2007-08 csapat:
Vankó Gábornak hívnak, egy éve foglalkozom gyerekekkel, utánpótlás nevelőként/ edzőként. A Tungsram a nevelőegyesületem, itt töltöttem játékos pályafutásom nagy részét, egy kis BVSC kitérővel. Jelenleg is a BVSC öregfiúk csapatában játszom.
Egykori csapattársam, Kiss Gergő invitálására szerződtem Gödöllőre a kezdetekkor, a MATE-GEAC-MSA csapatához!
Látva a lehetőségeket és biztos hátteret, örömmel jöttem Gödöllőre.
A MATE-GEAC-MSA egy fantasztikus létesítményt, környezetet teremtett a gyerekek fejlődéséhez, ami mindenki számára vonzó.

Alapítók

DECKER ÁDÁM

világbajnok

KISS GERGELY

3x olimpiai bajnok

NAGY VIKTOR

világbajnok

MODERN SPORT AKADÉMIA – ÚSZÁS- ÉS VÍZILABDA OKTATÁS