FILOZÓFIÁNK

Filozófiánk

Jelenleg a legsikeresebb csapatsportágunk a vízilabda. A vízilabdával érdemes foglalkozni. A vízilabda országunk büszkesége. A sikeres csapatok a szponzorok és városaik, kerületeik büszkesége. A Modern Sport Akadémia – egy sikeres Csapat és Nevelőközpont – a Magyar vízilabda sikersportág méltó tagjaként legyen a MI BÜSZKESÉGÜNK!

ÉRTÉKET TEREMTENI

Minden egészséges felnőtt ember értékes társadalmunk számára. Ezt gyermek korban kell megalapozni a rendszeres testmozgással és sportolással. Egy mosoly a gyerekek arcán szintén érték.
Ehhez a mosolyhoz szeretnénk hozzásegíteni minél több gyereket, akik hozzánk járnak. Ha tudunk egészséges, önbizalommal teli és sikeres gyerekeket nevelnünk – akár élsprtolók lesznek, akár nem – és ez végigkíséri Őket életük során, akkor értéket teremtettünk.

EREDMÉNYT MUTATNI

Ha egy gyerek megtanul biztonsággal úszni, az nagy eredmény! Ha ezt tovább fejleszti és kortársai között a legjobbak közöt van, akkor már fiatalon átélheti a Győzelem és Siker érzését, mai még nagyobb eredmény.

Ha úgy dönt, hogy élsportokóként egyesületünk színeiben folytatja céljai és sikerei elérését, az már számunkra is, családja számára is nagy eredmény. Ilyen eredményeket szeretnénk minnél többször felmutatni.

SEGÍTENI

Sajnos egyre kevesebb család engedheti meg a gyermekeik sportolását, szabadidejük hasznos eltöltését. Segíteni fogunk.

Vannak olyan gyerekek, aki szellemi vagy testi fogyatékkal élve nem tudnak rendszeresen sportolni. Nekik is segítünk.

A sport, az uszoda legyen mindenkié!

MODERN SPORT AKADÉMIA – ÚSZÁS- ÉS VÍZILABDA OKTATÁS