BEMUTATKOZÁS

Modern Sport Akadémia

A Modern Sport Akadémiát 2013-ban azzal a céllal alapítottuk meg, hogy az ország első olyan sportegyesülete, intézménye legyen, ahol a tanulás mellett magas szinten tudják elsajátítani a sportolni vágyó gyerekek a vízilabda, az úszás, szinkronúszás és sportlövészet alapjait. Alapító tagjaink között háromszoros Olimpiai Bajnok, Olimpikon és Világbajnok vízilabdázókat, üzletembereket és médiában dolgozó műsorvezető és marketing szakembereket tudhatunk. Alapításunkkor egyik fő alapvetésünk a gazdasági alapon történő, önálló működés és fejlődés volt. Terveink között olyan szponzori háttér kialakítása szerepel, akiknek jól megfontolt üzleti érdeke fűződik a velünk való együttműködéshez.

Első sorban a vízilabda sportágra koncentrálva indul útjára az Akadémia működése, melynek alap feltétele az úszásoktatás. Egyesületünk nagy hangsúlyt fektet a gyerekek úszásoktatására, legyen az kezdő vagy haladó tudásszint. A vízilabda az elmúlt 15 év sikersportága Magyarországon. Napjainkra a „Magyar vízilabda” a világ vízilabda-elit elválaszthatatlan része. Olyan átfogó szolgáltatást szeretnénk nyújtani, melyben az alapoktól (úszás oktatás, vízilabda előkészítő) egészen az élsportig lefedjük az iskolások igényeit és megszervezzük a napi iskola utáni sportéletüket, esélyt adva a professzionális szint elérésére, vagy csupán a mozgás és az uszodai közeg élvezetére.

Nem minden kisiskolásból lesz professzionális élsportoló. Nem adatik meg minden gyermeknek sikerekben és anyagi javakban gazdag, biztos megélhetést jelentő pályafutás. Mi csak a lehetőséget szeretnénk megadni minél több „kis Kásás”-nak, „ifjú Benedek”-nek, vagy a „jövő Biros Peti”-jének, hogy tehetségüket időben felfedezzük és gondozzuk. A kevésbé tehetséges, vagy éppen a tanulás terén jeleskedő gyerekeknek pedig egy egészséges, önbizalommal teli, és kudarctól nem tartó életben próbálunk partnerek, segítők lenni.

Jelenleg a legsikeresebb csapatsportágunk a vízilabda. A vízilabdával érdemes foglalkozni. A vízilabda országunk büszkesége. A sikeres csapatok a szponzorok és városaik, kerületeik büszkesége. A Modern Sport Akadémia – egy sikeres Csapat és Nevelőközpont – a Magyar vízilabda sikersportág méltó tagjaként legyen a MI BÜSZKESÉGÜNK!

Alapítók

DECKER ÁDÁM

világbajnok

KISS GERGELY

3x olimpiai bajnok

NAGY VIKTOR

világbajnok

MODERN SPORT AKADÉMIA – ÚSZÁS- ÉS VÍZILABDA OKTATÁS