Gödöllői fiú vízilabda

MATE-GEAC-MSA

A MATE-GEAC és a budapesti egyesületünk, a Modern Sport Akadémia SE (röviden MSA) összefogásával létrejött a fiú vízilabda szakosztály, az MGM.

Alapvetően ezt a gyönyörű sportágat szeretnénk megismertetni, minél több gyerekkel és a kettős életpályamodellt kiépíteni, minden Gödöllőn elérhető sportágban. Fontos tudnia a szülőnek, hogy van egy útja a gyereknek, ha sportol, és mellette végig csinálja az iskolát. Mint MGM  fiú vízilabda, egy ötéves távlatban gondolkodva az a célunk, hogy a gyerekek évről-évre megközelítsék a nagy klubok szintjét, a felnőtt csapatunk az egyetemi bajnokságban jól szerepeljen és velük a vízilabda másodosztályban is ott legyünk majd stabilan.

Jelenleg a legsikeresebb csapatsportágunk a vízilabda. A vízilabdával érdemes foglalkozni. A vízilabda országunk büszkesége. A sikeres csapatok a szponzorok és városaik, kerületeik büszkesége. A Modern Sport Akadémia – egy sikeres Csapat és Nevelőközpont – a Magyar vízilabda sikersportág méltó tagjaként legyen a MI BÜSZKESÉGÜNK!

Összefogtunk

MATE-GEAC-MSA